phone icon020 696 3000
Nederlands | English
divider

Artikel

separator


Alimentatie te hoog? Vraag een berekening

/

Deel deze pagina
  •  
  •  
  •  

Bij ons kantoor kunt u voor een vast bedrag uit laten rekenen of de alimentatie die u betaalt of ontvangt nog klopt.

De afgelopen jaren hebben veel wijzigingen plaatsgevonden omtrent kinder- en partneralimentatie. Ook kan het zijn dat uw eigen situatie is veranderd. Deze veranderingen kunnen van invloed zijn op de hoogte van de alimentatie, waardoor u mogelijk het verkeerde bedrag aan alimentatie ontvangt of betaalt.

Of dit inderdaad het geval is, kan door één van onze advocaten inzichtelijk worden gemaakt door middel van een berekening. Uiteraard is het ook mogelijk dat nog geen alimentatie is vastgesteld, maar dat dit nog dient te gebeuren. Ook dan is het verstandig om de hoogte van het bedrag eerst uit te laten rekenen.

Hupkes c.s. Advocaten biedt u, indien u niet in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging), de mogelijkheid om voor een vaste prijs uw alimentatie te laten berekenen. Hieronder treft u de tarieven aan.

Kinderalimentatie – vaste prijs

De kosten voor het maken van een kinderalimentatieberekening zijn € 250,– excl. BTW (€ 302,50 incl. BTW) *.

Partneralimentatie – vaste prijs

 De kosten voor het maken van een partneralimentatieberekening zijn € 350,– excl. BTW (€ 423,50 incl. BTW)*.

Hierbij is inbegrepen: (telefonisch) intakegesprek, toezending lijst met benodigde gegevens, bestudering stukken, alimentatieberekening, resultaat berekening bespreken.

Wilt u meer informatie of een berekening laten maken? Neem contact op. Ons telefoonnummer is 020 696 3000. Of mail ons: info@hupkesadvocaten.nl. 

*Indien blijkt dat een uitgebreidere berekening noodzakelijk is, bijvoorbeeld indien sprake is van een samengesteld gezin en/of u ondernemer bent, stemmen wij vooraf met u af of voornoemde tarieven van toepassing zijn, dan wel of een ander tarief geldt.  

 

 


Deel deze pagina
  •  
  •  
  •  
separator