phone icon020 696 3000
Nederlands | English
divider

Reacties van cliënten

"Zeer professioneel, eerlijk en altijd een luisterend oor."


slide-team-2016

Amsterdam Holiday Service

Great help I could not wish for a better lawyer than Matthijs de Jong! Strongly recommending always here for us very very professional, finally someone who knows his work. Can’t be more happy than he was here for us at all time!

 

Peggy BvD

Leonie Keet

A. Moeskops

Uitstekende hulp ontvangen van Hupkes advocaten (mr. Keet) met een herzieningsverzoek kinderalimentatie. Als gescheiden vader geconfronteerd met langdurige hoge lasten, kon ik aanvankelijk geen advocaat inschakelen. Een toevoeging (advocaat van onvermogen) kreeg ik niet en zat dus jaren klem. Bij Hupkes kon ik een betalingsregeling treffen en belangrijk vooraf was duidelijk wat de kosten waren (vaste prijs/product). Dat geeft vertrouwen omdat je vooraf weet wat het gaat kosten. Het was voor mij als gescheiden vader een lange weg voordat ik eindelijk eens de gang naar de rechter kon maken. Met behulp van Hupkes kon ik het wel en loonde het zich ook. Heb de klantgerichtheid als zeer prettig ervaren. Niet nodeloos lange gesprekken die geld kosten, maar gerichte info waar je direct wat mee kon. Ik hoop dat meerdere gescheiden vaders de weg naar Hupkes advocaten vinden. Mijn allerbelangrijkste gevoel qua overwinning is toch wel dat ik eindelijk uit die machteloze positie kon komen. Algemeen – goede betaalmogelijkheden – goede stukken – goede begeleiding in wat tactisch de beste stappen zijn – geen kosten maken als het niet nodig is en mr. Keet, een voorbeeld voor menig advocaat!

A. Moeskops, Den Bosch – 29 juli 2016

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9

 

Deze review is geplaatst op de website bedrijvenuitamsterdam.nl.

Lars Pohlmann

Pefect lawyer for complex complicated cases.

Always Target and solutions orientated as well as 100 % dedicated to the Job and case and personal involved and high professinel working style and attitude.
Great know how about international Law.

For all kind of complex international and national case I would strongly recommend Mr Marius Hupkes.

If you need further references, please do not hesitate to contact me.

 

Deze review is geplaatst op www.anwalt.de, een duitstalige website voor het zoeken van een advocaat

 

Jacqueline van Spall

Mr.Hupkes heeft mij bijgestaan in mijn echtscheidingszaak. In deze moeilijke periode heb ik het als zeer prettig ervaren om met Mr.Hupkes samen te werken. Zeer professioneel, eerlijk en altijd een luisterend oor, niet te vergeten ook van zijn secretaresse mevr. v. Wetten. We hebben de zaak goed kunnen afronden, waardoor ik in de gelegenheid ben gesteld om mijn leven samen met mijn kinderen verder goed op te kunnen pakken.

 

Deze reactie is geplaatst op de website: bedrijvenuitamsterdam.nl.

 

Jan Zeeman

Ik heb in mijn zaak tegen Legio / Dexia lease de hulp in geroepen van het advocaten kantoor van mr. MA Hupkes. Na zorgvuldige afwegingen en uitgebreide doorname van mijn situatie/zaak, heeft mr. Hupkes naar volle tevredenheid deze zaak afgesloten/opgelost.

 

Deze reactie is geplaatst op de website: bedrijvenuitamsterdam.nl.

 

Familie van S.

Door eerst erg goed naar ons te luisteren heeft de heer Hupkes ons perfect kunnen helpen bij ons hoger beroep na een afwijzing tot het toelaten in de WSNP. Hulde.

 

Deze reactie is geplaatst op de website: bedrijvenuitamsterdam.nl.

 

B. te Amsterdam

Als firmant van een ICT-bedrijf in zwaar weer had ik rechtshulp nodig toen ik uit het bedrijf wilde stappen. Het leek eerst een lastige zaak te worden maar advocaat Marius Hupkes heeft mij goed geholpen met de onderhandelingen en het opstellen van een gunstig contract. Een goede ervaring met een deskundige advocaat.

 

Deze review is geplaatst op de website advocatenoverzicht.nl.

 

Martin de Groot

Prima advocaat! Volledige inzet en prettig in de samenwerking.

 

Deze reactie is geplaatst op de website: bedrijvenuitamsterdam.nl.

 

Piet

Op 14 april 2010 heeft de rechtbank Amsterdam een uitspraak gedaan in een Dexia/Varde zaak.

Ditmaal nam de advocaat van de gedupeerden, mr. Marius Hupkes uit Amsterdam, zelf het initiatief en dagvaardde zowel Dexia als Varde en met succes.
Dit is tenminste een advocaat die zelf het initiatief durft te nemen en niet wacht tot de andere partij gaat dagvaarden of wacht op jurisprudentie van andere collega’s.

Waar gaat het om, het bekende verhaal, de eega heeft het contract niet getekend en ook niet het Dexia Aanbod van de partner.

Dexia en Varde bestrijden de argumenten van de eega:

4.1. Dexia betwist de vorderingen van [X]. Daartoe voert zij, voor zover voor de beoordeling van belang, aan dat de vordering van [Y] dient te worden afgewezen omdat hij het Dexia Aanbod heeft aanvaard. Verder stelt zij zich op het standpunt dat de lease-overeenkomsten 1 en 3 niet kunnen worden aangemerkt als huurkoop bij gebrek aan aflevering. Artikel 1:88 BW is dientengevolge niet van toepassing zodat van vernietigbaarheid als bedoeld in artikel 1:89 BW geen sprake is. Nog afgezien daarvan is de vordering tot vernietiging van de lease-overeenkomsten verjaard. Varde heeft de stellingen van Dexia tot de hare gemaakt.

De rechter wijst de vernietiging toe, mede dankzij de getuigenverklaringen.
De vorderingen door Dexia en Varde worden afgewezen.

Dit is belangrijke jurisprudentie waar meer gedupeerden gebruik van kunnen maken.

De volledige uitspraak is hier te lezen: http://www.platformaandelenlease.nl/uit … 042010.htm

Groeten,

Piet

 

Geplaatst op het forum van Trosradar.