Routebeschrijving

Per auto
Vanuit alle richtingen Ringweg Amsterdam (A10) volgen. Neem afslag RAI (S109) en ga vervolgens bij de stoplichten linksaf de Europaboulevard op richting Amsterdam-Buitenveldert/Zuidas. De eerste afslag  (De Boelelaan) laat u rechts liggen; u passeert nu Hotel Novotel aan uw rechterhand, links ligt het Amstelpark. Op de volgende kruising slaat u rechtsaf, de A.J. Ernststraat in. Ga daarna de eerste links, de Weerdestein.  Vervolgens vindt u Regus Buitenveldert aan het adres Weerdestein 97. Op de gevel staat “Offices I”. U kunt aanbellen bij Regus en wordt ontvangen bij de receptie op de 1e verdieping.  Onze kantoren liggen op de 2e verdieping. Meestal houden we besprekingen in de spreekkamer of de conferentiekamer op de 1e verdieping.

Navigatietip
Als u gebruik maakt van een Tomtom of ander navigatiesysteem kunt u als bestemming “Weerdestein 97″ invoeren.

Per openbaar vervoer
Ons kantoor is prima bereikbaar via openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde station is Amsterdam RAI; vanaf dit station is het 8 minuten lopen naar ons kantoor (zie de routebeschrijving). Het eindpunt van tram 4 ligt nog iets dichter bij ons kantoor. Een alternatief is buslijn 62. Deze begint/eindt op NS Station Lelylaan resp. NS Station Amsterdam en doorkruist Amsterdam-Zuid. Bushalte Amstelpark ligt op 2 minuten loopafstand.

Parkeren
Er is voldoende ruimte voor (betaald) parkeren op de Weerdestein.

Mindervaliden
Onze receptie (Regus) ligt op de 1e verdieping en onze kantoren liggen op de 2e verdieping. Er is een lift.

LATEN WE KENNISMAKEN

We helpen onze cliënten aan een oplossing voor hun rechtsvraag en zijn transparant over de kosten. Het voeren van gerechtelijke procederen is de basis van ons kantoor en we horen graag uw vragen.