phone icon020 696 3000
Nederlands | English
divider

Contact

Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 3,00 per uur en € 20,00 per dag.

separator

|

 

Hoe u ons kunt vinden

Als u gebruik maakt van een Tomtom of ander navigatiesysteem kunt u als bestemming het beste “Scheldestraat 1″ invoeren. U wordt dan geleid naar de ingang van het Okura Hotel. Het Emerald House bevindt zich links van het hotel.

Contactadres

Hupkes c.s. advocaten

Jozef Israelskade 48b
1072 SB Amsterdam

T 020 696 3000
F 020 696 4008

E info@hupkesadvocaten.nl
W www.hupkesadvocaten.nl

 


Blijf op de hoogte! Volg ons op LinkedIn en Twitter:

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter


 

Routebeschrijving

Per auto
Vanuit alle richtingen Ringweg Amsterdam (A10) volgen. Neem afslag RAI (S109) en ga vervolgens bij de stoplichten rechtsaf richting RAI/Centrum (S109). Volg de borden richting Zuid (S109). Op de rotonde neemt u de tweede straat rechts (Scheldestraat). Vervolgens vindt u het Emerald House pal naast Hotel Okura Amsterdam na 500 meter aan uw rechterhand.

Navigatietip
Als u gebruik maakt van een Tomtom of ander navigatiesysteem kunt u als bestemming het beste “Scheldestraat 1″ invoeren. U wordt dan geleid naar de ingang van het Okura Hotel. Het Emerald House bevindt zich links van het hotel.

Per openbaar vervoer
Ons kantoor is prima bereikbaar via de Noord-Zuidlijn (metro 52), halte De Pijp. De Noord-Zuidlijn verbindt het Centraal Station van Amsterdam met station Amsterdam-Zuid. Vanaf halte De Pijp loopt u in 5 minuten naar ons kantoor. Verder ligt de halte van bus 65 op de Churchill-laan en de halte van tram 12 op de Ferdinand Bolstraat op 3 minuten lopen van ons kantoor. Vanaf Station RAI: u loopt langs de RAI, door de Scheldestraat,na de brug over de Amstelkade/Jozef Israelskade meteen rechts naast het Okura Hotel. Reistijd: ± 10 minuten loopafstand.

Parkeren
Hotel Okura Amsterdam beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt € 3,00 per uur en € 20,00 per dag. U kunt op ons eigen terrein parkeren op afspraak (indien ruimte beschikbaar is).

Mindervaliden

Ons kantoor ligt op de begane grond en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bent u mindervalide? Dan kunt u parkeren op ons terrein direct bij de ingang.

 


 

Contact opnemen

Vult u aub het formulier zo compleet mogelijk in?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon

Betreft rechtsgebied (verplicht):

Stel uw vraag

Zoek hier om bijlagen toe te voegen: pdf, doc, docx, rtf, txt

 

 


separator