CLIËNT WORDEN?

Eerste contact

U kunt het formulier gebruiken om contact op te nemen.

U heeft een vraag?

Heeft u een juridische vraag? Wilt u eens vrijblijvend en kosteloos kennismaken met een advocaat? Hupkes c.s. advocaten staat u graag bij.

Wellicht heeft u te maken met de beëindiging van een arbeidscontract. Dit geschiedt meestal in de vorm van een vaststellingsovereenkomst. Maar wat moet daarin zijn opgenomen? Welke rechten heeft u als werkgever of juist als werknemer?

Of heeft u vragen over scheidenalimentatie of over schuldsanering? Of bent u slachtoffer van fraude of cybercrime?

Met dit soort vragen kunt u bij onze advocaten terecht.

Afspreken?

U kunt met ons in contact komen door u aan te melden via het contactformulier, waar u uw rechtsvraag kunt omschrijven. Dan zorgen wij er voor dat u in contact komt met een advocaat die het rechtsgebied kent en die beschikbaar is voor een kennismakingsgesprek.

U vindt het contactformulier op deze pagina.

Documenten

Via het contactformulier kunt u ook uw juridische documenten uploaden (tot 5 MB). Dit helpt ons om het gesprek voor te bereiden.

Wilt u weten op welke rechtsgebieden wij expertise hebben? Klik hier.

Contactformulier

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking.

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Wij helpen onze cliënten aan een oplossing voor hun rechtsvraag. Zonder poespas, transparant over de kosten en met een zo scherp mogelijke inschatting van uw kansen als u moet procederen bij de rechtbank.