KENNISMAKING

Heeft u een juridische vraag? Wilt u eens vrijblijvend en kosteloos kennismaken met een advocaat? Hupkes c.s. advocaten staat u graag bij. Neem contact op.

Ons spreekuur op donderdag

Ons inloopspreekuur is op donderdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur. U kunt het formulier gebruiken om contact op te nemen.

Naar het formulier

TARIEVEN

Wij behandelen veel zaken voor een vaste prijs. Bij het intakegesprek kan uw advocaat een voorstel doen voor een vaste prijs en u adviseren over de keuze.

Informatie over tarieven

Is het betere te kiezen voor een vaste prijs of een uurtarief?  Komt u in aanmerking voor een toevoeging? Bent u gedekt door uw rechtsbijstandsverzekering? Over de beste keuze krijgt u een gedegen advies.

Meer informatie over onze tarieven

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden van Hupkes c.s. advocaten, een kantoor met jarenlange ervaring in procederen voor particulieren en bedrijven.

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden gelden voor de advocaten in loondienst, de contractueel verbonden zelfstandige advocaten, de overige medewerkers, de secretaresses alsmede ingeschakelde derden.

Naar de algemene voorwaarden

DIENSTENRICHTLIJN

Met ingang van 28 december 2009 heeft Nederland de dienstenrichtlijn van de Europese Unie ingevoerd (Richtlijn 2006/123/EG). Wij voldoen aan dat protocol.

Dienstenrichtlijn

Advocaten zijn op grond van de richtlijn verplicht openbare informatie te geven over hun dienstverlening. Op deze pagina vindt u alle noodzakelijke informatie helder op een rijtje.

Ga naar de dienstenrichtlijn

VACATURES

Werken als advocaat bij Hupkes c.s. advocaten? We hebben veel werk, zodat je direct van start gaat met het opbouwen van je eigen procespraktijk.

Werken bij…

Werken als advocaat bij Hupkes c.s. advocaten? Ons kantoor bestaat sinds 2000 en we hebben een vernieuwend concept voor advocaten die zich als zelfstandige aan willen sluiten bij een kantoor waar de telefoon altijd rinkelt.

Meer informatie

PRIVACYBELEID

In de Privacyverklaring vindt u informatie over het gebruik van cookies op onze website(s) en over de wijze waarop wij privacy waarborgen.

Privacy Statement

U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Bekijk onze Privacyverklaring

LINKS MEEST GELEZEN EN BEKEKEN BLOGS

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Wij helpen onze cliënten aan een oplossing voor hun rechtsvraag. Zonder poespas, transparant over de kosten en met een zo scherp mogelijke inschatting van uw kansen als u moet procederen bij de rechtbank.