phone icon020 696 3000
Nederlands | English
divider

Werken bij Hupkes c.s. advocaten

Werken als advocaat bij Hupkes c.s. advocaten? We hebben veel werk, zodat je direct van start gaat met het opbouwen van je eigen procespraktijk.

separator

 

Werken als advocaat bij Hupkes c.s. advocaten? We hebben een vacature voor een zelfstandig werkend advocaat met voltooide stage. Ons kantoor bestaat sinds 2000 en we hebben een vernieuwend concept voor advocaten die zich als zelfstandige aan willen sluiten bij een kantoor waar de telefoon altijd rinkelt.

Vacature zelfstandig advocaat

Je bent actief  in het civiele (proces)recht, zoals personen & familierecht, arbeidsrecht, huur/vastgoed, incasso of letsel/aansprakelijkheid. Je werkt als ZZP’er. Je investering is beperkt: je hoeft je niet in te kopen in een maatschap. Ook je risico is beperkt: je wordt niet aansprakelijk voor huurcontracten en personeelskosten. De kosten zijn elke maand dezelfde, over een langere periode.

Een bestaand netwerk waaruit je zaken acquireert op je eigen voorkeursterrein is nuttig. Ons kantoor trekt werk aan op meerdere rechtsgebieden. We verwachten een ondernemende instelling, zoals het vermogen om zaken te acquireren. Je hebt al een eigen praktijk of je wilt een eigen praktijk opbouwen.

Geïnteresseerd?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Diederik Ruys: telefonisch via 020-696 3000 of stuur een e-mail naar ruys@hupkesadvocaten.nl

 

Opleidingsplaatsen juridische ondersteuning

We bieden regelmatig stageplaatsen aan studenten op HBO niveau. Deze plaatsen zijn momenteel vervuld t/m juni 2021.