phone icon020 696 3000
Nederlands | English
divider

Onze tarieven

separator

Vaste prijzen (fixed fee)

Wij behandelen veel zaken voor een vaste prijs. Bij het intakegesprek kan uw advocaat een voorstel doen voor een vaste prijs en u adviseren over de keuze. 

 

Uurtarief

Basistarief

basisuurtarieven voor zaken met een financieel belang tot € 100.000,-

Gaat uw zaak over meer dan € 100.000? Dan geldt een ander tarief. Zie onze algemene voorwaarden. Wilt u weten hoe u moet kiezen tussen een vaste prijs of het uurtarief? Klik hier.

 

Rechtsbijstandsverzekering

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering bij DAS, Arag of bij een andere verzekeraar? Dan bent u niet verplicht om gebruik te maken van de rechtshulp van de jurist van de verzekeraar. U heeft namelijk vrije advocaatkeuze. U heeft recht op de kwaliteit van een advocaat: daarvoor bent u verzekerd! Wij spreken voor u de vergoeding af met de verzekeraar. Meer informatie over de vrije advocaatkeuze vindt u hier.

 

Gefinancierde rechtsbijstand

Wij nemen deel aan het systeem van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging of pro deo). Wilt u weten of u in aanmerking komt? Kijk dan op de inkomens- en vermogenstabel. Heeft u andere vragen over toevoegingen? klik dan hier. Wij kunnen een zaak helaas niet altijd op basis van een toevoeging aannemen omdat de vergoedingen erg laag zijn. 

 

Resultaatafhankelijke beloning

In sommige zaken is het binnen bepaalde grenzen mogelijk een koppeling te maken tussen het resultaat van de zaak en het honorarium.