ONS SPREEKUUR

Afspraak maken

Ons spreekuur is op donderdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur. U kunt het formulier gebruiken om contact op te nemen

U heeft een vraag?

Heeft u een juridische vraag? Wilt u eens vrijblijvend en kosteloos kennismaken met een advocaat? Hupkes c.s. advocaten staat u graag bij.

Wellicht heeft u te maken met de beëindiging van een arbeidscontract. Dit geschiedt meestal in de vorm van een vaststellingsovereenkomst. Maar wat moet daarin zijn opgenomen? Welke rechten heeft u als werkgever of juist als werknemer?

Of heeft u vragen over scheiden, alimentatie of over schuldsanering? Met dit soort vragen kunt u bij onze advocaten terecht.

Inloopspreekuur: wanneer?

Elke donderdagochtend hebben we een spreekuur van 11.00 tot 13.00 uur. Op feestdagen is ons kantoor gesloten.

Afspreken?

U helpt ons door u eerst aan te melden via het contactformulier, waar u uw rechtsvraag kunt omschrijven. Dan zorgen wij er voor dat u in contact komt met een advocaat die het rechtsgebied kent.

U vindt het contactformulier op deze pagina.

Documenten

Via het contactformulier kunt u ook uw juridische documenten uploaden (tot 5 MB). Dit helpt ons om het gesprek voor te bereiden.

Wilt u weten op welke rechtsgebieden wij expertise hebben? Klik hier.

Aanmeldformulier

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Wij helpen onze cliënten aan een oplossing voor hun rechtsvraag. Zonder poespas, transparant over de kosten en met een zo scherp mogelijke inschatting van uw kansen als u moet procederen bij de rechtbank.