phone icon020 696 3000
Nederlands | English
divider

Onze spreekuren op dinsdag en donderdag

Heeft u een juridische vraag? Wilt u eens vrijblijvend en kosteloos kennismaken met een advocaat? Hupkes c.s. advocaten staat u graag bij.

separator

inloopspreekuur

Op dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00 en op donderdagochtend van 11.00 tot 12.oo uur (feestdagen uitgezonderd) hebben we een spreekuur.

Contactformulier

JA, ik maak graag een vrijblijvende afspraak.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoon

Betreft rechtsgebied (verplicht):

Stel uw vraag en geef, als u dat wenst, een voorkeur op voor dinsdagmiddag of donderdagochtend

Zoek hier om bijlagen toe te voegen: pdf, doc, docx, rtf, txt

 

 


 U heeft een vraag?

Heeft u een juridische vraag? Wilt u eens vrijblijvend en kosteloos kennismaken met een advocaat? Hupkes c.s. advocaten staat u graag bij.

Wellicht heeft u te maken met de beëindiging van een arbeidscontract. Dit geschiedt meestal in de vorm van een vaststellingsovereenkomst. Maar wat moet daarin zijn opgenomen? Welke rechten heeft u als werkgever of juist als werknemer?

Of heeft u een ongeval gehad en vraag u zich af hoe u uw (letsel)schade verhalen? En wat komt er allemaal kijken bij het oprichten of herstructureren  van een onderneming?

Of heeft u vragen over scheiden, alimentatie of over schuldsanering? Met dit soort vragen kunt u bij onze advocaten terecht.

Inloopspreekuur: wanneer?

Elke dinsdagmiddag hebben we een spreekuur van 16.00 tot 17.00 uur. Elke donderdagochtend hebben we een spreekuur van 11.00 tot 12.00 uur. Op feestdagen is ons kantoor gesloten.

Afspreken?

U helpt ons door u eerst aan te melden via het contactformulier, waar u uw rechtsvraag kunt omschrijven. Dan zorgen wij er voor dat u in contact komt met een advocaat die het rechtsgebied kent.

U vindt het contactformulier bovenaan.

Documenten

Via het contactformulier kunt u ook uw juridische documenten uploaden. Dit helpt ons om het gesprek voor te bereiden.

Wilt u weten op welke rechtsgebieden wij expertise hebben? Klik hier.