Ons kantoor heeft een melding ontvangen van een hoge schade van EUR 170.000 van een Nederlandse particulier die in CFD’s heeft gehandeld bij het Cypriotische bedrijf Trademarkets.eu.

Limassol

De website Trademarkets.eu staat op naam van een bedrijf uit Limassol (Cyprus), waar ook de andere en bekende CFD-brokers uit Cyprus zijn gevestigd. Dit bedrijf heet officieel NBH Markets Ltd en het is een aantal keer van naam veranderd. Het bedrijf opereert met een vergunning.

Heeft een rechtszaak zin?

De beschreven werkwijze van deze broker is vergelijkbaar met die van de andere CFD-aanbieders. We nemen zaken tegen deze nieuwe partij in behandeling en we verwachten dat dit kan leiden tot terugvordering van verdampte inleg. In eerdere rechtszaken is uitgemaakt dat in Nederland kan worden geprocedeerd, en in alle gepubliceerde rechtszaken tot nu toe is de gedupeerde belegger in het gelijk gesteld.

Oneerlijke handelspraktijken

Als u zaken heeft gedaan met deze CFD-broker en uw geld kwijt bent, lees dan de volgende artikelen op onze website; als u de werkwijze herkent dan weet u dat u te maken heeft met zogenoemde oneerlijke handelspraktijken. De rechter kan Trademarkets veroordelen tot schadevergoeding.

Herken het stappenplan van een onbetrouwbare CFD-broker

Margin calls en swaps als trucs om de inleg van beleggers te bemachtigen

Achter de schermen: maakt de CFD-broker winst als de klant geld verliest?

Oudere berichten over de CFD-brokers uit Cyprus:

de strijd tegen de CFD-brokers en de nepadvertenties

ontwikkelingen in de rechtszaken tegen de CFD-brokers uit Cyprus