Ons kantoor heeft een melding ontvangen van een hoge schade van EUR 178.000 van een Nederlandse particulier die in CFD’s heeft gehandeld bij het Cypriotische bedrijf Tradeeu.com. De beleggingen zijn in korte tijd verdampt.

Limassol

De website Tradeeu.com staat op naam van een bedrijf uit Limassol (Cyprus), waar ook de andere en bekende CFD-brokers uit Cyprus zijn gevestigd. Het bedrijf heet officieel Titanedge Securities Ltd. Het bedrijf opereert met een vergunning en heeft een Nederlandstalige website.

Heeft een rechtszaak zin?

De beschreven werkwijze van deze broker is vergelijkbaar met die van de andere CFD-aanbieders die zich in de jaren 2019-2022 op Nederland hebben gericht, waarbij beleggers tientallen miljoenen euro’s zagen verdampen. We nemen zaken tegen deze nieuwe partij in behandeling en we verwachten dat dit kan leiden tot terugvordering van de verdwenen inleg. In eerdere rechtszaken is uitgemaakt dat in Nederland kan worden geprocedeerd, en nog veel belangrijker: in alle gepubliceerde rechtszaken tegen CFD-brokers uit Cyprus tot nu toe is de gedupeerde belegger in het gelijk gesteld. We hebben inmiddels zo’n 50 zaken behandeld.

Oneerlijke handelspraktijken

Als u zaken heeft gedaan met deze CFD-broker en uw geld kwijt bent, lees dan de volgende artikelen op onze website; als u de werkwijze herkent dan weet u dat u te maken heeft met zogenoemde oneerlijke handelspraktijken, en dat uw zaak kans van slagen heeft. De rechter kan Tradeeu.com veroordelen tot schadevergoeding. We helpen u graag verder met door een diagnose te stellen voor uw zaak.

Herken het stappenplan van een onbetrouwbare CFD-broker

Margin calls en swaps als trucs om de inleg van beleggers te bemachtigen

Achter de schermen: maakt de CFD-broker winst als de klant geld verliest?

Oudere berichten over de CFD-brokers uit Cyprus:

de strijd tegen de CFD-brokers en de nepadvertenties

ontwikkelingen in de rechtszaken tegen de CFD-brokers uit Cyprus